|   | 
  • Ayağı sakat hırsız, polisten kaçamadı


    Ayağı sakat hırsız, polisten kaçamadı
    Kayseri?de birçok evde meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

     
    Edinilen bilgiye göre, kentin değişik mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtları ve bilgi sahiplerinin beyanları doğrultusunda şüphelinin eşkalini belirledi.

    Yapılan çalışmalar sonucu R. K. (26) Hırsızlık Büro amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Evden hırsızlık? suçundan birçok kaydının olduğu belirlenen R. K.?nin ifadesinde Keykubat, Esenyurt ve Osmanlı mahallelerinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini kabul ettiği öğrenildi. R. K.?nin evlerden çaldığı eşyaları sattığı öğrenilirken, yapılan aramalarda çalıntı olduğu tespit edilen bin 500 TL değerinde LCD televizyon ve 2 adet dizüstü bilgisayara da el konularak sahiplerine verildi.

    Öte yandan R. K.?nin hırsızlık için girdiği evlerden sekerek kaçması da çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. R. K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.