|   | 
  • AYKOME'DEN TOPLANTI


    AYKOME'DEN TOPLANTI
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) toplantısı yapıldı.

     Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy ile Büyükşehir Belediyesi'nden, ilçe belediyelerden, kamu kurumlarından yetkililer ve özel sektörden müteahhitler katıldı.

    Toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, geçtiğimiz yıl AYKOME'nin yaptığı bazı faaliyetler hakkında bilgiler vererek "Bu şehrin caddelerine sokaklarına, imarına, şehirciliğine başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu çok büyük yatırımlar yapıyor. Gerek kamu kurumundaki arkadaşlarımız gerekse de bu işin bizzat içinde olan özel sektörden müteahhit arkadaşlarımızın şehrimiz için gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz" dedi.

    Baharla birlikte inşai faaliyetlerin hızlanacağına dikkat çeken Tekinsoy, cadde ve sokaklarda olmaması gereken görüntüleri paylaşarak önemli uyarılarda bulundu.
    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ise bir şehir için altyapının çok önemli olduğunu belirterek altyapı çalışmalarının marka şehir olarak anılan Kayseri'ye uygun olarak düzenli ve kaliteli bir şekilde yapılması gerektiğini kaydetti.
    Herkesin şehrine güzel işler yapması gerektiğini belirten Yalçın, "Buradaki herkesin bu şehre emeği ve saygısı var" diyerek yürütülen çalışmalarda titizlik ve hassasiyetin önplanda tutulmasını istedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.