|   | 
  • Bahçeli'den Rest: Kayyımsa Kayyım


    Bahçeli'den Rest: Kayyımsa Kayyım
    Devlet Bahçeli’nin ani ameliyatı MHP’yi bloke etti. ‘İmzacılar’ ise pazartesi günü mahkemeye gitmeyi planlıyorlardı ancak Bahçeli’nin ameliyatı onları beklemeye itti. Bahçeli, 443 imzaya rağmen geri adım atmıyor. Son sözü: “Kayyımsa kayyım” oldu.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olmuştu. Yakın çevresinin söylediğine göre Bahçeli ‘sağlık’ meselesenin speküle edileceğini düşündüğü için hastaneden erken ayrılmış. Doktorların da izniyle ev yerine otele geçmesi uygun görülmüş. Bahçeli Bilkent Otel’de artık. En azından 1 hafta otelde kalması öngörülüyormuş. Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu merhum Bülent Ecevit gibi değil yani. Siyasi faaliyetlerine mani bir durum gözükmüyor. Dolayısıyla ‘sağlık nedeni’ ile genel başkanlığı bırakması ihtimal dışı.
     
    Ameliyat hesapları değiştirdi
    Devlet Bey’in ani ameliyatı MHP’yi bloke etti. Sadece genel merkezi değil, ‘imzacı’ları da etkilemiş durumda. Geçen hafta 443 imzayı teslim etmişlerdi. Planları 10 gün beklemek ve genel merkezin adım atmaması halinde yargıya başvurarak ‘kayyım’ sürecini başlatmaktı.
     
    O süre hafta başı yani Pazartesi günü doluyor ama Bahçeli’nin ameliyat oluşu hesapları altüst etti.
     
    İmzacılar bekleyecek
    Sinan Oğan, Meral Akşener, Koray Aydın… 3 isim de Bahçeli’ye geçmiş olsun diledi, adımlarını itinayla atıyor. Ortada ‘insani’ bir durum var ve sağlığın politik mücadele aracı yapılmasının yanlış olacağı bilinciyle hareket ediyorlar. Öyle görülüyor ki önümüzdeki haftayı Devlet Bey otelde dinlenerek, imzacılar ise bekleyerek geçirecek.
     
    Mahkemeyse mahkeme
    Devlet Bahçeli kurultayın toplanmasına zinhar karşı. Parti kurultay tarihi olarak 18 Mart 2018’i ilan etmişti. Acaba toplanan 443 imza Bahçeli’nin bakışını değiştirmiş midir? Kurmayları ‘hayır’ diyor. Devlet Bey’in ‘mahkemeyse mahkeme, kayyımsa kayyım’ resti çektiğini ve kayyıma gidilmesi durumunda bunun vebalinin imzacıların boynunda olacağını söylediğini aktarıyorlar.
     
    Kaynak: Ömer Şahin/Meydan




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.