|   | 
  • Bahçeli: Gelin Kayseri oyunları bozalım


    Bahçeli: Gelin Kayseri oyunları bozalım
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri İl Teşkilatının organize ettiği iftar programına katılmak için Kayseri’ye geldi.

    Kentte bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanı Baki Ersoy, il yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

     

    “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli” sloganları ile kürsüye gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli, katılımcıları selamladı. Kayseri’de olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Bahçeli, “Kayserinin Erciyes gibi başı diktir, eğilmeyecektir. Kayseri davasında doğrunun tarafındadır, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

     

    Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

     

    "Tarih boyunca ne zaman buhran kapımızı çalsa buna tepki gösterecek yürekler kendini göstermiştir. Yer yarılıp çatlasa yine de yolundan dönmeyen sadakatlilerimiz vardır. Türk milleti kahramanlar konusunda talihlidir. Zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz, şehit kanıyla vatan yaptığımız bu topraklarda nefes almanın bedeli olduğunu biliyoruz. Bu bedeli seve seve ödeme pahasına vatanı namus biliyoruz. Vatanımızda gözü olanların bitmek bilemeyen oyunları ile karşı karşıyayız. Türk milletini bölmek için nice senaryolara bel bağlandı. Bekliyorlardı ki korkacak, sinecek, geri adım atacaktık. Türklüğün Anadolu’daki mevcudiyeti birilerini rahatsız etti" şeklinde konuştu.

     

    "Değişenler omurgalarını kaybetmiştir"

    En zor şartlar altında olsanız da bayrağa ve vatana sahip çıkacaksınız diyen Bahçeli şöyle devam etti,

     

    "Başka yerde aramaya gerek yoktur. Aradığımız özümüzdedir. Kendimize inanalım, güvenelim. Ülkücü sadece Türk milliyetçiliğinin dayanan tavrın sahibi değildir. Ne var ki bu ağır yük büyük sorumluluktur. Her beden taşıyamaz. Bizi çekemeyenler, bizi yarı yolda bırakıp gidenler başkalarının oyunlarında figüran olmayı tercih edenler nefesleri kesilen ve fikri savunma yapanlardır. Onlar değişe değişe omurgalarını kaybetmişler, yörüngelerinden kopmuşlardır."

     

    "19 Haziran'da ısrar eden bozgunculardır"

    "15 Mayıs’ta elleri tellere asılı kalmışlara verilecek bir parti kalmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin daha fazla tartışılmasına müsaade edemezdik. Bu düşünceyle 10 Temmuz’da Arena Spor Salonunda 6. Kurultayımızı toplamaya karar verdik. Fakat paradigmacılar 10 Temmuz’a uymamıştır. Daha ileri gidenler 10 Temmuz’u tuzak olarak lanse etmişlerdir. Olağanüstü Büyük Kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 olarak belirledim. Buna karşılık 19 Haziran’da ısrar edenler bozgunculardır. Yarın Ankara’da toplanacak olanlar MHP’nin geleneklerini zayıflatma aracıdır. 

     

    Milliyetçi Hareket Partisi yarınki korsan kurultayda olmayacaktır. Katılanları da tarih affetmeyecekler. Büyük Kurultayın açılabilmesi için genel başkan, genel başkan yardımcısı ya da genel başkanın görevlendireceği merkez yönetim kurulu üyelerinden biri bulunmalıdır. Ben katılmayacağıma ve ilgili arkadaşlarım kurultayda olmayacağına göre kurultay geçersiz olacaktır. MHP Yargıtay kararını açıkladıktan hemen sonra Olağanüstü Büyük Kurultay kararı almışken bunu takmayanlar, delege kardeşlerimin güzel duygularını istismar edenler nasıl bir alçalmanın içindedir? Bizim eyvallah diyeceğimiz mi sanılmaktadır. Sabırsızlık niyedir, sizlerden beklentim oyunu bozmaktır. Haziran’a kapımız örtülüdür. 10 Temmuz’da kurultayımızı yapmaya her bir dava arkadaşımız bekliyorum. Gelin Kayseri 10 Temmuz’da oyunları bozalım, komplo bezirganlığını çaresizliğe mecbur edelim. Bugün çıkıp değişim olsun diyenlere müsaade etmeyeceğiz. MHP’yi mutlaka temizleyeceğiz, oyunu bozup Türkiye’ye sahip çıkacağız.

     

    Yeter ki inanın, doğrulun, karşınızda hiçbir oyun duramayacaktır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız."

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.