|   | 
  • Bakan Zeybekci'den, Abdullah Gül için şok sözler!


    Bakan Zeybekci'den, Abdullah Gül için şok sözler!
    Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi son siyasi gelişmeler konusunda, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

     
    Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi yaklaşan seçimler öncesi yeniden alevlenen "Tarafsız Cumhurbaşkanı" tartışmaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti ile olan ilişkisini gereklilik olarak değerlendiren Zeybekçi, "Lafı evirip çevirmeyelim. Cumhurbaşkanımız siyasi bir cumhurbaşkanıdır, bir tecrübesi, birikimi, kökeni vardır. Bunlardan yararlanılmış olması gerekir. Bu gerekliliktir" dedi.

    Abdullah Gül hakkında da konuşan Zeybekci, "Abdullah Gül'ü parti içinde kurtarıcı pozisyonuna götürmek yanlış. Bu partiye haksızlık" ifadelerinde bulundu.

    Bülent Arınç'a katılmıyorum
    Bülent Arınç'ın kongre sürecinde Erdoğan'a yönelik "Lider ileriyi planyabilir, kahramanlık yapabilir ama unutmayalım ki o da bir insan. Beşer olarak da zaafları olabilir. Karşımızdaki insanı yarı tanrı haline getirmek manasız" şeklinde sözlerini de değerlendiren Zeybekçi "Bülent Bey'in çıkışlarını tam anlamıyla şahsi çıkışları olarak değerlendiriyorum. Bu ülkeye hizmetleriyle saygı duyduğum bir ağabeye yakışmayan açıklamalar. Üzüldüğüm anlamında söylüyorum bunu. Eleştirmek için değil" dedi.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.