|   | 
  • Baki Ersoy'dan, Halaçoğlu'na istifa çağrısı!


    Baki Ersoy'dan, Halaçoğlu'na istifa çağrısı!
    MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’na çağrıda bulunarak, istifa etmesini istedi.

    İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’ın istifa açıklaması sırasında yanında yer alan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile ilgili açıklamada bulundu. Baki Ersoy, 

     

    “Milliyetçi Ülkücü hareketin 47 yıllık kazandığı sevgi ve emeğin ürünü olan milletimizin oyları ile milletvekili olma sıfatı kazanan sayın Yusuf Halaçaoğlu, seçmenlerimizin ve teşkilatlarımızın iradesini hiçe sayarak 24 Şubat 2016 tarihinde kamuoyuna açıklama yapma talihsizliğinde bulunmuştur. Kendisine bu sıfatı veren seçmenlerimizin iradesine saygısızlık yapmıştır. Şahsiyetli, kişilikli ve onurlu bir insanın yapması gerektiği gibi o sıfatını terk etmelidir. Seçmenlerimizin verdiği o sıfatı keyfi olarak kullanma yetkisi kendisine verilmemiştir. Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili sıfatını terk etmelidir." diye konuştu. 

     

    MHP'nin köklü bir kurum olduğunu ifade eden Ersoy, "Bu kurumun karar organları vardır. Temayülleri, gelenekleri ve ahlak anlayışı vardır. Tüm bunları hiçe sayarak, Kayseri İl Teşkilatı'mızın düşüncesi alınmayarak böylesi bir açıklama yapılması tarafımızca kabul görmemiştir, görülmesi de asla mümkün değildir. Ülkücü vicdanın esasları ortadadır. Taşıdığı MHP milletvekilliği sıfatından ve milletvekilliği sıfatından erdemli bir insansa istifa etmelidir.

     

    Bunu yapmadığı müddetçe seçmenlerin kendisine yapacağı muameleye de katlanmalıdır.” açıklamasında bulundu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.