|   | 
  • Barış Manço’nun Hatırasına Saygısızlık


    Barış Manço’nun Hatırasına Saygısızlık

    Ülkemizin en sevilen sanatçılarından merhum Barış Manço’nun anısına dikilen anıt, etrafına dikilen billboardlar nedeniyle görünmez hale geldi. Sanatseverler ise gösterilen duyarsızlığa tepkili.

    1999 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayıtını kaybetmesinin ardından Barış Manço’nun adı, Kocasinan Belediyesi tarafından Serçeönü Mahallesi’ndeki bir parka verilmiş ve parkın en uç noktasına da anıt dikilmişti. Üzerinde sanatçının gitarını yansıtan bir figür bulunan anıt, sanatseverler tarafından takdirle karşılanmıştı.

    Ancak şimdilerde etrafında dikilen billboardlar nedeniyle anıtın yoldan geçenler tarafından görülmesi neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Duruma tepki gösteren sanatseverler, ‘Para kazanma hırsı, sanatın ve sanatçının hatırasının önüne geçmiş durumda. Buraya billboardları dikerken anıtın varlığına hiç önem verilmemiş. İlgili belediyeleri daha dikkatli olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.