|   | 
  • Başakşehir 5 haftada attığı golü 1 maçta buldu


    Başakşehir 5 haftada attığı golü 1 maçta buldu
    Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, geride kalan beş maçta bulduğu toplam gol sayısını bir maçta kaydetmiş oldu.

    Süper Lig'in 6. haftasında M. Başakşehir, evinde Rizespor’u 5-0 mağlup etti. Geride kalan haftalarda istediği sonuçları alamayan ve gol bulmakta zorlanan turuncu-lacivertliler, Karadeniz ekibine karşı ise adeta geçmiş maçların acısını çıkardı.
    İstanbul temsilcisi, söz konusu müsabakaya kadar oynadığı karşılaşmalarda Fenerbahçe, Sivasspor ve Beşiktaş’a 1, Gençlerbirliği’ne ise 2 gol atmış, toplamda ise rakip fileleri 5 kez sarsmıştı.Turuncu-lacivertli takım, Rizespor’a 5 gol atarak geride kalan beş maçta bulduğu toplam gol sayısını bir maçta kaydetmiş oldu.

    Aleksic ve Gulbrandsen ilk gollerini attı

     Medipol Başakşehir’in sezon başında kadrosuna kattığı Danijel Aleksic ve Fredrik Gulbrandsen, turuncu-lacivertli forma ile resmi maçlardaki ilk gollerini Çaykur Rizespor’a karşı attı.

    Süper Lig’in 6. haftasında M.Başakşehir, sahasında Rizespor’u 5-0 mağlup etti. Turuncu-lacivertlilerin sezon başında Al Ahli’den kadrosuna kattığı Aleksic ile Salzburg’dan transfer edilen Gulbrandsen, bu maçla birlikte turuncu-lacivertli forma ile resmi maçlardaki ilk gollerini kaydetmiş oldu.

    Aleksic’den 2 gol, 1 asist
    Daha önce Başakşehir’le ligde Gençlerbirliği, Sivasspor ve Beşiktaş’a karşı mücadele eden ancak gol yada asist üretemeyen Danijel Aleksic, Ç.Rizespor karşılaşmasında ise adeta yıldızlaştı. 18. ve 73. dakikalarda ağları sarsan Sırp futbolcu, Gulbrandsen’in golünde de asiste imza attı.

    Gulbrandsen siftah yaptı
    Başakşehir’in Norveçli futbolcusu Fredrik Gulbrandsen de siftah yaptı. Turuncu-lacivertlilerle 3’ü lig, 3’ü de Avrupa kupalarında olmak üzere toplamda 6 resmi müsabakada görev alan 27 yaşındaki oyuncu, maçın 33. dakikasında kendisinin ilk, takımının ise ikinci golünü kaydeden isim oldu.

    Servet Yardımcı ve Şenol Güneş, Başakşehir-Rizespor maçında

     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkanvekili Servet Yardımcı ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasında oynanan mücadeleyi protokol tribününde takip etti.
    Süper Lig'in 6. haftasında M. Başakşehir, evinde Rizespor’u 5-0 mağlup etti. TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı ile A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de bu zorlu mücadeleyi takip etti. Milli takım havuzunu genişletmek ve oyuncu performanslarını gözlemlemek için birçok karşılaşmayı izleyen Güneş’e, bu kez protokol tribününde Servet Yardımcı eşlik etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.