|   | 
  • Başakşehir bu sezon ilk defa


    Başakşehir bu sezon ilk defa
    Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Turuncu-lacivertliler, bu sezon ilk defa deplasmanda oynadığı bir lig maçını iki farkla kazanmış oldu.

    Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Puanını 30'a yükselten turuncu-lacivertliler, en yakın takipçisi Kasımpaşa'nın 5 puan önünde haftayı lider tamamladı. Başakşehir, İzmir temsilcisi karşısında aldığı 2-0'lık skorla bu sezon bir ilki de yaşamış oldu. Abdullah Avcı'nın takımı, geride kalan 13 haftada oynadığı 7 dış saha maçından birini ilk defa iki farkla kazandı. Göztepe mücadelesi, aynı zamanda İstanbul ekibinin deplasmanda 2 gol atmayı başardığı ikinci müsabaka oldu. 
    Medipol Başakşehir, geçtiğimiz hafta da Rizespor'a konuk olduğu karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bilmişti. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.