|   | 
  • Başakşehir, evinde 7. yenilgisini aldı


    Başakşehir, evinde 7. yenilgisini aldı
    UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Alman ekibi RB Leipzig’e 4-3 kaybeden Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında evindeki 7. yenilgisini almış oldu.

    UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci haftasında Başakşehir, sahasında RB Leipzig’e 4-3 mağlup oldu. Avrupa kupalarında sahasındaki 18. maçına Alman temsilcisi karşısında çıkan turuncu-lacivertliler, 7. yenilgisini aldı. Başakşehir’in geriye kalan 17 mücadelede 6 galibiyet, 5 beraberliği bulunuyor.
    Turuncu-lacivertli takım, söz konusu müsabakalarda 20 gol atıp ağlarında da 21 gol gördü.

    Başakşehir, Alman ekiplerine karşı 3. yenilgisini aldı

     

    UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahasında RB Leipzig’e 4-3 mağlup olan Medipol Başakşehir, Alman ekiplerine karşı altıncı maçında 3. yenilgisini aldı.
    UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci haftasında Başakşehir, sahasında RB Leipzig’e 4-3 mağlup oldu. Alman takımlarına karşı altıncı müsabakasını oynayan turuncu-lacivertliler, 3. yenilgisini yaşadı. Başakşehir’in ayrıca 1 galibiyet, 2 beraberliği bulunuyor. Rakip ağlara 5 gol bırakan İstanbul ekibi, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.
    2017-2018 sezonunda UEFA Avrupa Ligi guruplarında Hoffenheim'la mücadele eden Başakşehir, deplasmanda 3-1 kaybetmiş, evinde ise sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.
    İstanbul ekibi, geride kalan sezonda ise Borussia Mönchengladbach ile yine UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında yer almış ve evinde 1-1 berabere kalırken, Almanya’dan ise 2-1’lik galibiyetle dönmüştü.
    Turuncu-lacivertliler, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde RB Leipzig’e de deplasmanda 2-0 kaybetmişti.

    İrfan Can adını Türk futbol tarihine yazdırdı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir'in, RB Leipzig'e 4-3 kaybettiği maçta hat-trick yapan İrfan Can Kahveci, Devler Ligi'nde Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz'dan sonra bir maçta Türk takımları adına 3 gol atan üçüncü futbolcu oldu.
    UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci hafta maçında Başakşehir, evinde Alman ekibi RB Leipzig'e 4-3 mağlup oldu. Bu müsabakada turuncu-lacivertlilerin gollerini atan başarılı futbolcu İrfan Can Kahveci, adını Türk futbol tarihine yazdırdı. İrfan, Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta Türk takımları lehine 3 gol atan üçüncü oyuncu olmayı başardı.
    Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'yle 2014'te Manchester United ağlarını 3 defa sarsarken, Burak Yılmaz da Galatasaray forması altında 2012'de Cluj deplasmanında 3 gol atmayı başarmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.