|   | 
  • Başkan Büyükkılıç'tan Mevlid Kandili Mesajı


    Başkan Büyükkılıç'tan Mevlid Kandili Mesajı

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 19 Kasım Pazartesi gününü, Salı’ya bağlayan gecenin Mevlit Kandili olması sebebi ile yayınlamış olduğu, mesajda “Mevlit Kandiliniz milletimiz için hayırlara vesile olsun“ dedi. 

    Başkan Memduh Büyükkılıç,bu gece Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) ‘nin dünyaya gelidiğini, âlemleri şereflendirdiğini, nurlu vücudunun dünyaya intikal ettiğini bu nedenle kandilini kutladığmızı kaydetti. 
    Başkan Memduh Büyükkılıç, Peygamber Efendimiz Rebıuvlevvel ayının 12. sinde dünyaya teşrif ettiğini ve içinde bulunduğumuz bu Hicri senenin ilk kandili olduğunu hatırlatarak, bu akşam Peygamberimiz (S.A.V) ‘in teşriflerinin idrak edileceğini ve bu gecenin manevi zenginliğinden istifade etmek gerektiğini sözlerine ekledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.