|   | 
  • BAŞKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARETLER


    BAŞKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARETLER
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof.Dr.İhsan Sabuncuoğlu ve çeşitli dernek temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve çeşitli dernek temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.

    Başkan Özhaseki'nin ilk ziyaretçileri Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) Başkanı Seyit Halil Yüzgeç ve yeni yönetimi oldu.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özhaseki, KİMDER'in faaliyetleri hakkında Seyit Halil Yüzgeç'ten bilgiler aldı. Başkan Özhaseki derneğe her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını söyledi.

    "DESTEĞİNİZ BİZE GÜVEN VERİYOR"

    Daha sonra Abdullah Gül Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Başkan Özhaseki'ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

    Kayseri'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Sabuncuoğlu Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'nin çok önemli yatırımları gerçekleştirdiğine vurgu yaparak "Bir Amerikalı öğretim görevlisi misafirimle Kadir Has Stadı'nı gezdim. Gerçekten çok etkilendik. Kayseri'de yaşam alanlarını zenginleştirmek adına önemli bir adım atmışsınız. Kayseri Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi" dedi.

    Prof. Dr. Sabuncuoğlu, konuşmasının sonunda Başkan Özhaseki'ye üniversitelerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek "Sizin desteğinizin hep arkamızda olduğunu bilmek bize güven veriyor, artı güç oluyor. Pozitif karar vermemizi sağlıyor" şeklinde konuştu.

    Başkan Özhaseki ise Prof. Dr. Sabuncuoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek Kayseri'deki hızlı gelişmeden söz etti. Şehirdeki birçok problemin aşıldığına vurgu yapan Başkan Özhaseki, altyapı ve üstyapı alanında yapılan çalışmalar hakkında Prof. Dr. Sabuncuoğlu'na bilgiler vererek "Artık eğitimde, sağlıkta, turizmde, kültür-sanatta yapılacak bazı atılımlar vardı. Şimdi onlarla uğraşıyoruz. Çok önemli müze çalışmalarımız var. Ayrıca Kayseri Mahallesi, Kültür Yolu Projesi, eğlence merkezi projeleri var. Abdullah Gül Üniversitesi'nin eğitimci kadrosu ve öğrencileri de Kayseri'ye yeni bir vizyon kazandıracak. Anadolu'da bu tür gayretlere ihtiyaç var. Bu gayretlerle şehir büyüyor ve cazibe merkezi oluyor. Kayseri de çevresinin merkezi, yoluna büyüyerek devam ediyor. Abdullah Gül Üniversitesi için de elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

    Başkan Özhaseki'nin son ziyaretçileri Zihinsel Engellilerin Eğitimi Rehabilitasyonu ve İstihdamı Derneği (ZERİD) Başkanı Hasan Ayküteli ve yeni yönetimi oldu.

    Dernek Başkanı Ayküteli derneklerinin faaliyetleri hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgiler verdi. Derneklerinde yaş sınırlaması bulunmadığını ve buradaki öğrencilerin beceri eğitimi aldıklarını ifade eden Ayküteli, "Öğrencilerimiz yaz aylarında Spor AŞ'nin desteği ile 3 ay spor yapıyorlar" dedi.

    Kayseri'de özel eğitime muhtaç 5 bine yakın öğrenci olduğunu belirten Ayküteli, Büyükşehir Belediyesi'nin engellilere her zaman destek verdiğini kaydederek Sümer altgeçidinin yanındaki bina tahsisi için ve Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine verdiği büyük destek için Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti.

    Ziyaretin sonunda ZERİD Kurs Merkezi'nde öğrenciler tarafından yapılan boncuklarla süslenmiş tepsi ve tabak derneğin öğrencisi Alper Ayküteli tarafından Başkan Özhaseki'ye hediye edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.