|   | 
  • BAŞKAN ÖZKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCİELEDİ


    BAŞKAN ÖZKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCİELEDİ
    Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

     
    Temmuz ayında sıcak asfalt ve satıh kaplama yapılacak alanlardaki çalışmaları ve bölgesel hayvan pazarı inşaatı, kültür merkezi ve spor kompleksi çevre düzenleme çalışmaları, parke ve bordür çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Recep Özkan, ?Ekiplerimiz tam kadro ile alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ederken yapılan ihalelerin de denetimleri yapılarak projelerin hayata geçmesinde yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisindeyiz? dedi.
    Başkan Özkan; Develi İçme suyu isale hattı çalışması, 25 bin ton sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları, Fenese Yukarı Mahallesi ve Harman Mahallesi Yaya Yolu, Adem Yılmaz ve Mustafa Büyük Camii Çevre Düzenlemesi , Fenese Yukarı, Reşadiye ve Harman Mahallelerinde Beton kilitli Parke ile Yaya Yolu, İlçe genelinde diğer mahallelerde 75 bin m2 kilitli parke ve 5 bin m2 bordür, Yeni Mahalle Parkı çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti.
    Başkan Özkan ayrıca; İlçeye kazandırılması için gayret edilen Develi Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü hizmet binasının ihalesinin de Ramazan Bayramı sonrasında 15 Ağustos Perşembe günü yapılacağını bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.