|   | 
  • Başkan Palancıoğlu, 2020 yılı hizmetleri hakkında iyi parti yönetim ku


    Başkan Palancıoğlu, 2020 yılı hizmetleri hakkında iyi parti yönetim ku
    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanlığı ve Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine 2020 yılı yatırım ve hizmetleri hakkında görsel sunum eşliğinde bilgiler verdi.

    Programa İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Melikgazi İlçe Başkanı Güler Funda Dağ, İYİ Parti Melikgazi meclis üyeleri, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke katıldı. Başkan Palancıoğlu, " 2020 yılında yapmış olduğumuz hizmetler rekor seviyesindeydi.  Asfalt, yol, park, ağaçlandırma alanında rekor hizmet yaptık. İlçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın konforu için durmadan çalışıyoruz. Hizmetlerimizi tam ve zamanında yapıyoruz. Okul, cami, sağlık ocağı merkezleri yapıyor ihtiyaçları bir bir gideriyoruz. Ancak Melikgazi Belediyesi olarak pandemiyi fırsata çevirdik. Yeni projeler hayata geçirdik, ilçemizi bir adım daha öne taşıdık. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en güzel çalışmaları kazandırmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi. İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ise, “Güzel bir bilgilendirme oldu. İnşallah sık sık da gelişen projeleriniz hakkında da bilgi almak isteriz..” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.