|   | 
  • BAŞKAN YILDIZ, ÇEVRECİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ


    BAŞKAN YILDIZ, ÇEVRECİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
    Kayseri Kocasinan Belediyesi'yle Sahabiye Mahalle Muhtarlığı'nın düzenlediği 'Atık Pil ve Mavi Kapak Toplama Kampanyası' ödül töreni 'yapıldı.

     Kayseri Kocasinan Belediyesi'yle Sahabiye Mahalle Muhtarlığı'nın düzenlediği 'Atık Pil ve Mavi Kapak Toplama Kampanyası' ödül töreni 'yapıldı.

    Kocasinan Belediyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen törene Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Dereceye girenler küçük altın, madalya, radyo ve sertifikayla ödüllendirildi.

    Başkan Bekir Yıldız, herkesin evdeki pilleri tehlike olarak görmesini isteyerek, "Kaldırıp attığımız nesneler hayatımızı karartıyor. Bunun için tedbir almalıyız. Tedbirin yanında çocuklarımıza da bunların zararlarını anlatmalı, tedbir almalarını da öğretmeliyiz. Yoksa hiç ummadığımız bir zamanda hiç istemediğimiz sıkıntılar ortaya çıkarabilir." dedi.

    Belediye olarak yararlı faaliyetlerin yardımcısı, teşvikçisi, önünü açan olduklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Gençlerimize öncü oldukları için teşekkür ediyorum. Allah'ın yarattığı hiçbir şeyin atığı da dahil zararlı sonucu yok. Ama bir kalem pil toprağa düşünce büyük bir bela oluyor. Pilin içinde istenmeyen, çevreye zararlı maddeler var. Bu kampanyayı anlamlı buluyor, yaygınlaşmasını arzu ediyorum. Bunun için de gayret sarfediyoruz. Ödül törenimiz de geleneksel oldu. İnşallah devam eder." diye konuştu.

    Alim Gerçel de, "Kocasinan Belediyemizin destekleriyle muhtarlığımız bu kampanyayı yürüttü. Kampanyamızın desteklenmesinde emeği geçen kuruluşlarımıza, atom karıncalarım çocuklarımıza ve Kocasinan Belediyemize teşekkür ediyorum." şeklinde görüşlerini ifade etti.

    Ardından dereceye giren Ali Erdoğan, Kalender Çolak, Nazife-Neval Zerin en çok pil, Sıla Çay, Arda Çolak, İlayda Mazharoğlu da en çok mavi kapak topladığı için küçük altın, madalya ve sertifikayla ödüllendirildi. Aybüke Yurdakul, Büşra Doymuş, Nihat Göçer, Ümit Kavakoğlu, Mustafa Bekar, Belinay Çay, Selçuk Berberoğlu, Erdoğan Mazharoğlu, Ayça Özyurt, İrem Armağan, Bensu Yurdakul, Turan Yıldız, Sude Dilbaz da radyo, madalya ve sertifikayla ödüllendirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.