|   | 
  • Başkandan, futbolculara büyük jest!


    Başkandan, futbolculara büyük jest!
    Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arayı çok iyi değerlendirmek isteyen Kayserispor’da yönetim futbolculara büyük bir jest yaptı.

    Kayserispor yönetimi milli aradan sonra takımdan bir çıkış bekliyor. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan kulüp basın sözcüsü Ahmet Yıldız,

     

    “Haftalardır galibiyet hasreti çekiyoruz. Milli aradan sonra bu hasrete son vermek istiyoruz. Biran önce bulunduğumuz konumdan uzaklaşıp, rahat bir nefes almak en büyük isteğimiz. Sağ olsun başkanımız Recep Mamur üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Futbolcuların alacaklarını dağıttı ve primleri de yüzde 100 zamlandırdı. Artık son söz futbolcularımızda. Onlar sahada konuşacak biz sevineceğiz” dedi.

     

    Edinilen bilgiye göre Recep Mamur, zorlu Çaykur Rizespor maçı öncesinde galibiyet primini tam 1 Milyon TL olarak belirledi. Bu sezon belirlenen en büyük prim olan bu rakam, futbolcu başına 50 bin TL’nin üzerinde bir rakama tekabül ediyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.