|   | 
  • BASKETBOL İKİNCİ LİG'İNDE BİR KILIÇASLANLI


    BASKETBOL İKİNCİ LİG'İNDE BİR KILIÇASLANLI
    Kayseri Özel Kılıçaslan Lisesinde öğrenim gören 11. sınıf öğrencisi Fahrettin Okandan, Türkiye Basketbol Federasyonu İkinci Liginin en genç oyuncusu olarak büyük dikkat çekiyor.



    Kayseri Özel Kılıçaslan Lisesinde öğrenim gören 11. sınıf öğrencisi Fahrettin Okandan, Türkiye Basketbol Federasyonu İkinci Liginin en genç oyuncusu olarak büyük dikkat çekiyor. 

    Kılıçaslan Liselerinin alt yapısından yetişen genç oyuncu, Kayseri'nin ikinci ligteki başarılı temsilcisi Mondi Melikşah Üniversitesinde basketbol hayatına devam ediyor. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen oynadığı maçlardaki mücadelesi ve başarılı performansıyla göz dolduran Fahrettin Okandan'ın hedefinde ise Amerika Üniversite Ligi var. Kendisine OKC'de forma giyen Enes Kanter'i örnek aldığını ifade eden genç yetenek:? Derslerimi aksatmadan antrenmanlarımı düzenli olarak yapıyor ve kendimi her geçen gün yenilemeye çalışıyorum, okulumuzdan geçtiğimiz yıllarda Amerika?ya transfer olan arkadaşımız olmuştu, ben de ikinci lig tecrübemin ardından Amerika Üniversite Liginde mücadele etmek istiyorum, bana destek olan aileme ve okuluma çok teşekkür ediyorum.? dedi.
    Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül, "Okulumuzda basketbol yıllardan beri büyük ilgi görüyor, yetiştirdiğimiz oyuncular hem okulumuza şampiyonluklar kazandırıyorlar hem de mezun olduktan sonra basketbol hayatlarını başarılı bir şekilde devam ettiriyorlar. Fahrettin de bu öğrencilerimizden biri, sportmenliği ve başarılarıyla gelecekte çok iyi yerlere geleceğine inancım tam.? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.