|   | 
  • Bayan Futbolculardan Büyük Başarı


    Bayan Futbolculardan Büyük Başarı
    Emekli Öğretmen Ramazan Büyükkılıç Orta Okulu, elde ettiği Kayseri şampiyonluğunun ardından Yozgat'ta yapılan grup maçlarında da rakiplerine üstünlük sağlayarak Grup Şampiyonu oldu.

     Okulun kız futbol takımını çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Bekir Dağlı, Grup maçlarında Nevşehir temsilcisi TOKİ Ortaokulu ile ilk maçlarını yaptıklarını ve milli sporcu Gülnur Gürpınar ile Merve Duman'ın golleri ile karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldıklarını bildirdi. Dağlı, 4 Nisan Cuma günü ise Mersin takımı ile karşılaştıklarını ve kaptan Gülnur Gürpınar'ın golü ile bu maçı da 1-0 tamamlayarak Grup Şampiyonu olduklarını ve böylece Mayıs ayında yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandıklarını ifade etti.
    Dağlı, ''Son iki yıl finallere kalan takımımız, bu yıl da aynı hedefle yoluna devam ediyor. İki yıldır elimizden kaçırdığımız Türkiye şampiyonluğunu almak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak Okulumuz orta okula dönüştüğü için eski okulumuzun adı yazılı forma ve eşofmanlarla maçlara çıkmaya devam ediyoruz. Antrenmanlara gitmek için maalesef servis ücretlerini ödeyemeyecek durumdayız. Kayseri kamuoyundan fazlası ile destek beklemekteyiz'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.