|   | 
  • Bayram Bektaş: “Bu şekilde bugün bu maçı kaybetmemeliydik”


    Bayram Bektaş: “Bu şekilde bugün bu maçı kaybetmemeliydik”
    Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Sivasspor karşılaşmanın ardından, “Bu şekilde bugün bu maçı kaybetmemeliydik” dedi.

    Kayserispor, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Bayram, “Azerbaycan’da olan hain saldırıda ölen kardeşlerimize rahmet diliyorum. Her zaman yanlarına olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.
    Maçı değerlendiren Bektaş, “Üzgünüz. İyi başlamıştık, ikili mücadeleleri kazanarak atak tazeleyen takımdık. Yememiz gereken bir gol oldu. Basit bir gol oldu. Akan oyunda net fırsat vermezken böyle bir gol yemek bizi 1-0 yenik duruma düşürdü. Nitekim golü bulduk ama aynı şekilde yine geriye düştük. Bu şekilde bugün bu maçı kaybetmemeliydik. Oyuncularımdan genel anlamda memnunum. Böyle basit bir gol yediğimiz zaman olmadı. Eksikte kaldık, çok fazla açık verdik. Kontralarda rakip kolay fırsatlar buldu. 2 hafta önce de aynı senaryoyu yaşadık ama deplasmanda telafi ettik. Bu hafta bay takımız. Bu arayı iyi değerlendirip daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

    Rıza Çalımbay: “Tek gayemiz bu maçı kazanmaktı”

     

    Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor karşılaşmanın ardından, “Tek gayemiz bu maçı kazanmaktı” dedi.
    Sivasspor, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bizim bu maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Verilen arada baydık, milli maçın olmasını da iyi değerlendirdik. Uyum sürecini atlatmayan arkadaşlarımız vardı. Güzel bir uyum oldu. Tek gayemiz bu maçı kazanmaktı, iyi bir şekilde kazanmaktı. Önümüzde oynayacağımız bir Avrupa maçı var. Onun öncesinde iyi moral oldu. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Dikkatli olsaydık daha farklı bir maç olabilirdi ama deplasmanda alınan 3 puan güzel bir şey. Tebrik ediyorum. Ligin başındayız. Bu sene bütün takımlar için zor bir lig yaşanacak. 21 takımın olması dezavantaj oldu. Sıkışık bir lig yaşanacak. Kayserispor da çok mücadele eden bir takımdı, daha önce izlediğimiz maçlarından bunu biliyorduk. Bizim mutlaka kazanıp iyi bir moralle İspanya’ya gitmemiz gerekiyordu. İspanya’da da elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.