|   | 
  • Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz


    Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz
    Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile bayram tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyeler tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olması kararlaştırıldı

    Buna göre Kayseri’de 4 günlük bayram süresince belediye otobüsleri ve tramvayla seyahat ücretsiz olacak.Cumhurbaşkanı kararına göre 11 Ağustos Pazar günü saat 00.00’dan (Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece yarısından) 14 Ağustos Çarşamba günü yani bayramın 4. günü saat 00.00’a kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

    Halk Otobüsleri Ücretsiz Değil

    Buna göre Kayseri’de şehir içinde toplu taşıma hizmeti yürüten belediyeye ait otobüsler ile tramvaylar bayram süresince ücretsiz olması kesinleşti. Karara göre vatandaşlar 4 gün boyunca belediye otobüsleri ile tramvayda ücretsiz olarak seyahat edebilecek. Halk Otobüsleri ise kapsam dışı olduğundan ücretsiz seyahat mümkün olmayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.