|   | 
  • Bedensel Engelli Sporculardan Ak Parti'ye Ziyaret


    Bedensel Engelli Sporculardan Ak Parti'ye Ziyaret
    Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyesi Levent Özocak, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti.

     İl Başkanı Ömer Dengiz ve İl Başkan Yardımcısı Kubilay Hasan Gürcan tarafından karşılanan, Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, 2012-2013 sezonu içerisinde, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Bursa'da düzenlenen Federasyon Kupası'nda ikincilik, Amatör Haftası kapsamında düzenlenen Ampute Futbol Turnuvası'nda birincilik, Kırıkkale Valilik Kupası'nda halter dalında dördüncülük ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi 2012-2013 sezonu üçüncülüğü gibi çeşitli dallarda elde ettikleri başarılar sonucunda aldıkları kupaları da beraberinde getirdiler.
    Ziyarette Konuşan Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, bu kupaların tüm engellere rağmen azim ve kararlı çalışmanın sonucu olduğunu belirterek, " Sizler ve değerli büyüklerimizin bizlere sağladığı imkanları, bizlerin nasıl pozitife dönüştürüp gerçek anlamdaki amacına ulaştırabilmenin gayreti içerisindeyiz. Engelliler için, yasamalarla ve yürütmelerle bir çok öncelik sağlandı. engellilerin toplumla barışık olmaları için çok büyük adımlar atıldı. Bunları bizzat yaşıyor ve hissediyoruz. Bu yapılan düzenlemelerin bizlere gerçekte nasıl fayda sağladığını da yapmış olduğumuz etkinlikler ve aldığımız başarılarla ortaya koyuyoruz." dedi.
    AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yıllarca ihmal edilmiş bir kesimin ve kardeşlerimizin hakkı olan hizmetleri alması ve bunun da AK Parti tarafından yapılıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. AK Parti iktidarı ile bu konuda çok ciddi mesafeler kat edildi. Engellilerimiz, bundan önce ihmal edilmiş ve hak ettikleri hizmetleri dahi alamamışlar ama hamdolsun ki, desteklemelerle ve kanunlarla birlikte bu konuda çok güzel mesafeler alındı. Çok daha güzel şeylerin olacağına inanıyorum. Bu kadar imkansızlıklar içerisinde, gösterdiğiniz başarılardan dolayı da sizleri kutluyorum." şeklinde konuştu.
    Ziyaret sonrası, İl Başkanı Ömer Dengiz, İl Başkan Yardımcısı Kubilay Hasan Gürcan ve Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticileri Faruk Şahin ve Levent Özocak, kazanılar kupalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.