|   | 
  • Belediyeden Yağmur Altında Çalişan İşçilere Çadirli Koruma


    Belediyeden Yağmur Altında Çalişan İşçilere Çadirli Koruma
    Türkiye?de son günlerde artan iş kazaları dikkat çekerken, Kayseri Kocasinan Belediyesi yağmur altında çalışan işçiler için tekerlekli çadır formülünü buldu.

    Türkiye?de son günlerde artan iş kazaları dikkat çekerken, Kayseri Kocasinan Belediyesi yağmur altında çalışan işçiler için tekerlekli çadır formülünü buldu.
    Kayseri?nin Kocasinan Belediyesi önünde sürdürülen kaldırım çalışmasında, bugün başlayan yağmurdan işçilerin etkilenmemesi için pratik bir çözüm bulundu.
    Tekerlekli ve katlanabilir çadır sayesinde yağmurdan etkilenmeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Seyfi Ali Yıldız, "İşimizi yağışlardan etkilenmeden sürdürüyoruz. Bunun için Kocasinan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
    Çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, "Kocasinan?ın tarzı, iş bitiriciliği başkanından daire müdürüne, daire müdüründen müteahhidine kadar yansıdı. Yağmur altında böyle bir formül bulunmuş. Bu çalışmaların da kısa zamanda bitirilmesi gerekiyordu. Bu çadır raylı sistem ile çalışıyor. Rahatlıkla hareket ettirilebiliyor. Bu sayede hem iş devam ediyor hem de çalışanlar yağmurdan etkilenmiyor" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.