|   | 
  • BENLİ: "İMRALI CANİSİ İLE GÖRÜŞMELER KABUL EDİLEMEZ"


    BENLİ:
    32 Sivil Toplum Kuruluşu ile birlikte bir basın açıklaması yapan Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Benli, "İmralı canisi ile görüşmeler kabul edilemez" dedi.

     32 Sivil Toplum Kuruluşu ile birlikte bir basın açıklaması yapan Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Benli, "İmralı canisi ile görüşmeler kabul edilemez" dedi.

    Türkiye Kamu-Sen binasında 32 Sivil Toplum Kuruluşu adına bir açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Benli, "PKK, bu ülkede milli barışın ve kardeşliğin, demokrasinin, insan haklarının ve Türk milletinin varlığının baş düşmanıdır emperyalist güçlerin tetikçisi ve taşeronudur" diye konuştu.

    Benli, "Bugüne kadar 30 binden fazla vatandaşımızı vahşice ve kalleşçe öldüren bu bölücü örgütün eli kanlı Bebek katili ile iş başındaki AKP iktidarı, 'sözde barış ve kardeşlik' adına yaptıkları açılım sürecinin son aşamasına gelmişlerdir" şeklinde konuştu.

    İmralı görüşmelerinin çizmeyi aşırdığını söyleyen Benli, "İktidar, bölücü terörün kanlı limanına demir atmıştır. Yaşanan olayları dikkatle, sabırla, biraz da endişeyle izleyen Türk milleti her şeye rağmen geleceğinden Umutlu olmak istiyor. Oylarıyla meclise ve iktidara taşıdığı siyasi irade sahiplerinin ihanet projelerine dur diyeceğine ve yapılan yanlışlardan döneceklerine inanmayı çok arzu ediyor" ifadelerinde bulundu.

    Benli son olarak, "Türk milleti devletiyle, vatanıyla hür ve bağımsız olarak kıyamete kadar yaşamaya devam edecektir. Türk milletinin kültürel genetik kodları ve ortak hafızası, yapılmak istenileni anlamaya, tedbir almaya ve çözmeye muktedirdir. Tarih bunun örnekleriyle doludur" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.