|   | 
  • Berna Gözbaşı: Ladese son vermeliyiz


    Berna Gözbaşı: Ladese son vermeliyiz
    HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda liglerin bitirilmesi gerektiğini belirterek, "En kısa sürede futbolcuları evlerine göndererek bile bile ladese son vermeliyiz" dedi.

    Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs salgını nedeniyle futbol camiasının zor günler geçirdiğini belirtti. Liglerin bitirilmesi gerektiğini kaydeden Gözbaşı, "Özellikle yabancı bazı futbolcularımızı Kayseri'de tutmamız zor hale gelmiştir. En kısa sürede futbolcuları evlerine göndererek bile bile ladese son vermeliyiz. En kısa zamanda ligin sonlandırılma şekli, teknik ve finansal sorunların tartışılması gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
    Liglerin ertelenmesi istemelerinin haklılıklarını ortaya çıkardığını belirten Gözbaşı, "Bu süreçte teknik yönetimden, futbolcusuna öncelik doğal olarak kendileri ve ailelerinin sağlığı olmuştur. Geçen hafta 'önce sağlık' diyerek, liglerin ertelenmesini talep etmiştik. Ne kadar haklı olduğumuz, ilk olarak çok değerli Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak, ardından Fenerbahçe kulübünde bir futbolcu ve personelde koronavirüs değerlerinin pozitif çıkması ile bir kez daha ortaya çıktı" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.