|   | 
  • Beşiktaş’ın rakibi Leipzig


    Beşiktaş’ın rakibi Leipzig
    UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ikinci galibiyetini alarak Devler Ligi’nde önemli bir adım atmak istiyor.

    UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Beşiktaş, bu akşam 21.45’te sahasında Alman ekibi RB Leipzig’i ağırlayacak. Mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev yönetecek, yardımcı hakem olarak ise Anton Averianov ve Tikhon Kalugin görev yapacak.

    VODAFONE PARK’TA İLK GALİBİYET PEŞİNDE

    UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında Porto deplasmanından 3 puanı 3-1’lik skorla alan siyah-beyazlılar, Devler Ligi’nde üst üste ikinci galibiyeti almanın hesaplarını yapıyor. Alman ekibi RB Leipzig’i de evinde devirmeyi hedefleyen Kartal, Vodafone Park’taki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak istiyor.

    DERBİ SONRASI MORAL PEŞİNDE

    Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan siyah-beyazlı ekip, zorlu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup’un kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş ise hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti. Olaylı derbiden çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe mağlubiyetini Leipzig, galibiyeti ile unutmanın peşinde.

    ADRİANO ÇALIŞMALARA BAŞLADI

    Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan ve derbide forma giyemeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano, Leipzig karşısında Teknik Direktör Şenol Güneş’in görev vermesini bekleyecek. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Adriano’nun Şenol Güneş’in forma şansı tanıması halinde sağ bekte görev yapması bekleniyor.

    MUHTEMEL 11’LER

    Beşiktaş: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

    Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Halstenberg, Demme, Sabitzer, Keita, Forsberg, Werner, Augustin

    MAÇ HANGİ KANALDA?

    Temsilcimizin saat 21.45’te başlayacak olan mücadelesi, TRT 1’den naklen yayınlanacak.



    Etiketler beşiktaş leipzig

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.