|   | 
  • Betül Nur Kahraman, Masa Tenisinde İspanya Yolcusu


    Betül Nur Kahraman, Masa Tenisinde İspanya Yolcusu
    Masa tenisinde son dönemler elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Betül Nur Kahraman ülkemizi İspanya'da temsil edecek.

     Masa Tenisi Bölge Antrenörü ve aynı zamanda İspanya'daki Genç - Yıldız Açık Turnuvasında Milli Takım Teknik Kadrosunda yer alan Halil Adak yaptığı açıklamada;
    "Betül Marmaris 'de yapılan Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi, ayrıca Mardin'de gerçekleştirilen Orta okullar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3. oldu. Masa Tenisinde Türkiye'nin en iyi 8 ve Yıldız Bayanlarda Türkiye'nin en iyi 4 sporcusu arasına girerek 06-12 Nisan tarihlerinde İspanya'da yapılacak olan Genç - Yıldız Açık Turnuvası 'na katılmaya hak kazandı. Betül Nur Kahraman, ilimizin son dönemlerde yetiştirdiği gözde sporculardan bir tanesi, oldukça disiplinli ve çalışkan sporcumuz. Ülkemiz ve ilimiz adına önemli bir yetenek. Performansıyla göz dolduran sporcumuzun gelecekte önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Ayrıca bize her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'ye teşekkür ederiz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.