|   | 
  • Beyaz eşya tamircisinin spor tutkusu


    Beyaz eşya tamircisinin spor tutkusu
    Kırşehir'de beyaz eşya tamirciliği yapan Osman Öztürk, hem iş yerinde hem de kickboks çalışarak savunma sporu yapıyor.

    Öztürk, hem iş yerinde hem de kickboks çalışarak savunma sporu yapıyor. 
    22 yıldır Kaman İlçesinde beyaz eşya tamirciliği yapan yapan Osman Öztürk (37), 2006 yılından bu yana savunma sporu kıckboks çalışarak gönüllü eğitim kursları veriyor. 
    Gönüllü olarak eğitim verdiği kursta 35 öğrencisi olduğunu söyleyen Öztürk, savunma sporları çalışarak öğrenci yetiştirdiğini söyledi. 
    Öztürk açıklamasında, "Kaman Gençlik merkezinde 2006 yılında başladığım bu spora gönüllü olarak devam etmekteyim. Gençlik Merkezinde ilk önce taekwando sonra ise kickboks eğitimi vermeye başladım. Şuan da 35 öğrencimiz var. Kaman ilçesinde geleceğin gençlerini olacak sporcuları yetiştiriyoruz" dedi. 

    Kaman'da beyaz eşya tamirciliği yapan Öztürk, gündüzleri iş yerinde çalıştığını akşamları ise öğrencilerini eğittini anlatarak milli takıma sporcu göndermek istediğini belirtti. Babalarının yanında eğitim alan kızları ise babalarınının çalışma gayreti ile sporu sevdiklerini söylediler. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.