|   | 
  • Beykoz'da ilginç kaza: Motosikletli denize uçtu


    Beykoz'da ilginç kaza: Motosikletli denize uçtu
    Beykoz Kanlıca sahilinde iki kişinin bulunduğu seyir halindeki motosiklet, yağmurdan dolayı ıslanan yolda kayarak denize düştü. Motosikletin arkasındaki yolcu kendisini son anda denize düşmekten kurtarırken, sürücü ve motosiklet denize düştü. Motosikletin vatandaşların seferberliğiyle denizden çıkarılma görüntüleri ise vatandaş kamerası ile görüntülendi.

    Beykoz Kanlıca sahilinde dün saat 19.00 sularında iki kişinin bulunduğu seyir halindeki motosiklet, kısa süreli yağan yağmurdan dolayı yerlerin ıslanmasıyla birlikte kayarak denize düştü. Motosikletin arkasında bulunan yolcu, kaza esnasında kendisini son anda denize düşmekten kurtardı. Sürücü ve motosiklet ise kazanın etkisiyle kayarak denize düştü.
     
     
    Sürücü kendi çabasıyla denizden çıkmayı başarırken, kazanın ardından vatandaşlar sürücüye yardım etmek için olay yerine geldi. Motosikletin vatandaşların ve sahil güvenliğin yardımıyla denizden çıkarılma görüntüleri ise vatandaş kamerasına yansıdı. Olayın ardından motosiklet sürücüsü ve yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.