|   | 
  • Bıçaklar ?Kurban? İçin Bileniyor


    Bıçaklar ?Kurban? İçin Bileniyor
    Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bıçak bileyicilerinin işlerinde yoğunluk yaşanıyor. Bıçak bileyicileri, satılan Çin malı bıçakların bıçak piyasasını olumsuz etkilediğini söyledi.

    Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban kesecek vatandaşlar, bıçak bileyicilerine akın etti. Bıçak satışlarının eskisi kadar iyi olmadığını belirten bileyiciler, piyasada bulunan Çin malı bıçakların işleri aksattığını söyledi. Piyasada yerli malı bıçakların bulunmadığını dile getiren bıçak bileyicisi Harun Çıkla, vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi. Çin?den ithal edilen bıçakların piyasada çok sayıda olduğunun altını çizen Çıkla, ?Bıçak satışlarımız eskisi gibi değil. Çin malları piyasada çok. Ondan dolayı satışlar çok fazla olmuyor. Yerli malı hiç gelmiyor. İlgi alaka güzel. Kurbanlarını da bu şekilde daha sağlıklı bir şekilde kesiyorlar. Fiyatlarımız aynı, 1 buçuk TL?ye bıçakları biliyoruz? dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.