|   | 
  • Bir avuç çekirdek yüzünden 5 yıl 10 ay hapis yatacak


    Bir avuç çekirdek yüzünden 5 yıl 10 ay hapis yatacak
    Kayseri'de çekirdeğinden bir avuç alan arkadaşı Canberk Canpolat'ı göğsünden bıçaklamaktan tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Oğuzhan Kumsuz 5 yıl 10 ay hapis cezası aldı.

     
    Olay geçtiğimiz yıl 13 Ekim'de Talas ilçesinde meydana geldi. Oğuzhan Kumsuz  arkadaşı Hasan D.' yi çekirdek alması için bakkala göderdi. Hasan D. ile bakkal dönüşü karşılaşan Canberk Canpolat, çekirdekten bir avuç aldı. Bunu duyan Oğuzhan Kumsuz sinirlerine hakim olamadı ve Canberk ile tartışmaya başladı.

    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde Oğuzhan Kumsuz, elindeki bıçağı Canberk'in göğsüne ve kalçasına sapladı. Tedavi altına alınan Canberk 5 gün yoğun bakım ünitesinde kaldı. Olay sonrası gözaltına alınan Oğuzhan Kumsuz tutuklandı. Kayseri 1. Ağır Ceza Makemesi'ndeki duruşmada Kumsuz " Kavga sırasında üstüme yürüdüler. Ben kendimi kollamak için bıçağı salladım. Bu olay için pişmanım. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

    Mahkeme sanık Oğuzhan Kumsuz'a 'yaralama' suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.