|   | 
  • Birileri çıkıp bu borçları açıklasın !


    Birileri çıkıp bu borçları açıklasın !
    10 yılı aşkındır sattığı oyuncularla kasasına milyonlarca dolar koyan Sarı-Kırmızılı kulübün borç batağının içinde olması herkesi şaşırttı.

     
    Kayseri'de son günlerde en çok konuşulan konu Kayserispor'un devasa borcu oldu.

    PTT 1. Lig'de şampiyon olan ve adını Spor Toto Süper Lig'e yazdıran Sarı-Kırmızılı takımda genel kurula gidilmiş ve yeni yönetim gelmişti. Hilmi Derinel başkanlığındaki yönetim 23 Mayıs'ta göreve başlamıştı. Kulübü sahipsiz bırakmayarak göreve gelen Hilmi Derinel, kendini bir anda borç batağının içinde buldu. Başkan Derinel kulübün borcunun 8 trilyon olduğunu açıklamış ve bu borcu göze alarak Kayserispor'un başına geçmişti. Yeni yönetim günler ilerledikçe şok üstüne şok yaşamaya başlarken borçta 12 trilyon olarak hesaplandı ancak daha sonra bu miktar katlanmaya başladı. Yeni başkan ve yönetimin gelmesiyle yapılan incelemelerde borç miktarı kabarmaya başladı. 10 yılı aşkın futbolcu transferinden milyonlarca doları kasasına indiren Kayserispor'da bu paraların nereye gittiği merak konusu oldu.

    10 yıldan fazla görev yapan Süleyman Hurma'nın gitmesinin ardından bu afaki borçların çığ gibi büyümesi dikkatten kaçmıyor. O dönemde istenmeyen alacaklar için temlikler konulduğu; bu yüzden borçların arttığı ileri sürülüyor. Kayserili futbolseverler, birilerinin çıkarak bu borçları açıklamalarını istiyor.

     Kayseri'de 1994'ten bu yana  belediye başkanlığı görevini yapan  Mehmet Özhaseki, Kayserispor'un da onursal başkanlığını  yapıyordu. Bu sebeple Özhaseki'nin Kayserispor'la yakın bir  ilişkisi vardı. 7 Haziran'daki seçimlerde milletvekili olan Özhaseki  onursal başkanlık görevini yeni Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Çelik'e devretmişti. Yıllarca Kayserispor'la yakın bir ilişki  içinde olan Özhaseki'nin bu konulara kayıtsız kalmaması ve borç  konusundaki  sıkıntıları çözmek adına üzerine düşeni yapması  bekleniyor.

     23 Mayıs'taki genel kurulda Mehmet Özhaseki'nin isteğiyle,  Mustafa Çelik Kayserispor'un yeni onursal başkanı olmuştu. Bu  gelişmeler üzerine Mustafa Çelik'in de neler yapacağı merak  konusu oldu.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.