|   | 
  • Biseswar ve Ömer Bayram'dan ayrılık sinyali


    Biseswar ve Ömer Bayram'dan ayrılık sinyali
    Kayserispor’un bu sezon en çok dikkat çeken iki ismi Ömer Bayram ve Biseswar takımdan kopmak üzere.

    Sarı kırmızılıların istikrarlı oyuncuları ve gol yollarında ki en önemli silahları Diego Biseswar ve Ömer Bayram’ın sezon sonu sözleşmelerinin sona erecek olması ve bu iki futbolcunun sözleşme yenilemeye yanaşmaması yönetimi kara kara düşündürmeye başladı.
     
    Çok iyi takım savunması yapmasına rağmen gol yollarında sezon başından beri etkisiz bir görüntü çizen Kayserispor’da bu iki oyuncuda takımdan ayrılırsa bu konuda daha büyük sıkıntı yaşayacağı öngörülüyor.
     
    Yönetim iki oyuncuylada masaya oturmak istemesine rağmen Trabzonspor ve Bursaspor başta olmak üzere yurt dışından da talipleri olan Ömer Bayram’ın, Avrupa’da bir takımda oynamak istediği, Biseswar’ın ise Rusya’ya gitmek istediği öğrenildi.
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.