|   | 
  • Biseswar yuvadan uçuyor!


    Biseswar yuvadan uçuyor!
    Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, dün bir araya geldiği Ersun Yanal’ı 2 yıllık sözleşme konusunda ikna etti. Ersun Yanal'ın, başkana verdiği transfer listesinde Biseswar'da var.

    Bu sezon oldukça zor günler geçiren Trabzonspor’da teknik direktör sorunu çözülüyor. Hami Mandıralı ile yolları ayıran Trabzonspor, uzun süredir görüştüğü Ersun Yanal ile prensipte anlaştı. Tecrübeli teknik adamla dün İstanbul’daki ofisinde bir araya gelen Muharrem Usta, Ersun Yanal ile her konuda anlaşma sağladı. 
     
    Yaklaşık 3 saat süren görüşmede 2 yıllık sözleşmeye “Tamam” diyen Yanal transfere dair isteklerini de başkan Muherrem Usta’ya iletti. Scout ekibinin hazırladığı oyuncu listesini inceleyen Yanal, başkandan taleplerde bulundu.
     
    Kulübün ekonomik dengesini bozmak istemeyen Yanal, bu doğrultuda ilk olarak Kayserispor’la sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Diego Biseswar’ı önerdi. Başkan Muharrem Usta bu transfere bonservis bedelinin ödenmeyecek olmasından dolayı sıcak bakıyor.
     
    Ersun Yanal’ın, Biseswar’ın yanı sıra Osmanlıspor’daki performansı ile dikkatleri üzerine çeken N’Diaye ve Başakşehir’de çok iyi bir sezon geçiren Edin Visca’nın da alınması yönünde rapor verdiği öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.