|   | 
  • Bisikletçiler, Nevşehir’den Erciyes’e 131 kilometre pedal bastı


    Bisikletçiler, Nevşehir’den Erciyes’e 131 kilometre pedal bastı
    Yaz boyunca bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapan Erciyes, bu kez Uluslararası Kapadokya Tur’a katılan sporcuları ağırlıyor.

    Uluslararası Bisikletçiler Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. ve Velo Erciyes iş birliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Kapadokya Bisiklet Turu’nun ikinci etabı Erciyes’te tamamlandı. Ukrayna, Letonya, Litvanya, Kazakistan ve Türkiye olmak üzere 10 takımdan 65 sporcu müsabakanın 2. gününde Nevşehir’den başlayıp, İncesu ve Develi’yi aşarak, Erciyes Kayak Merkezi’nin 2.200 metresindeki Tekir Yaylası’na pedal bastı. 131 kilometrelik etapta usta pedalcılar kıyasıya mücadele etti. 
    Nevşehir-Erciyes etabını Salcano Sakarya Büyükşehir Belediye Bisiklet Takımı’ndan Mustafa Sayar birinci, Vino Astana Motors takımından AlexeyVoloshin (Kazakistan) ikinci, aynı takım sporcusu Alexander Semenov (Kazakistan) üçüncü oldu. 
    Yarın son etabı koşulacak olan Uluslararası Kapadokya Bisiklet Turu’nun final etabı Kayseri meydandan başlayacak. Bisikletçiler şehrin etrafında 360 derece dolanarak 114 kilometrelik parkuru tamamlayarak finişe ulaşacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.