|   | 
  • Bize Yardım Etmezlerse Burada Öleceğiz


    Bize Yardım Etmezlerse Burada Öleceğiz
    Kayseri?de yaşayan Halil İbrahim ve Huriye Gezer Çifti, 3 ayda bir aldıkları hastalık maaşının yetmediğini, verilen zekat ve fitrelerle geçinmeye çalıştıklarını söyleyerek yardım istedi.

     Kayseri?de yaşayan 66 yaşındaki Halil İbrahim Gezer ve 60 yaşındaki Huriye Gezer çifti, 2 odalı evlerinde bakımsızlıktan öleceklerini söyledi. Karınlarını doyuramadıkları için çöpten yiyecek topladığını dile getiren Halil İbrahim Gezer, epilepsi hastası olduğunu ve ilaçları almak için para bulamadığını söyledi. İbrahim Gezer, ?Epilepsi hastalığım var. Hiçbir gelirim yok. Emekliliğim yok. Tutacak dalım yok. Çöplerden ekmek toplayıp yiyorum. Evim barkım hiçbir şeyim yok. Bir karı kocayız. Hanımda şeker hastalığından dolayı yanımda yatıyor. Geçimimizi onun bunun verdiği zekatlar ile idare ettirmeye çalışıyoruz. Epilepsi hapını devlet veriyor. Diğer hapları da eczaneden veresiye alıyorum? ifadelerini kullandı.
    ?BİZE YARDIM ETMEZLERSE BURADA ÖLECEĞİZ?
    Evde tek başına yaşadıklarının altını çizen Huriye Gezer de, ?Eşim 3 aydan 3 aya bir hastalık maaşı alıyor. Aldığı maaş elektriğimizi ve suyumuzu karşılamıyor. Komşularımız zekat veya fitre verirse onla yaşıyoruz. Bayramda kuru bir et getirdiler onu pişirip yiyoruz. Mutfak ihtiyaçlarımızı hayrına veriyorlardı. En oruçta vermişlerdi. Eşim hasta yatıyor. İşimiz yok. Aylık yok. Kirada oturuyorduk. Orada tanıdıklar fitre falan veriyorlardı ama burada kimse yüzümüze bakmıyor. Belediye başkanlarımızdan yardım istiyoruz. Yoksa biz burada öleceğiz? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.