|   | 
  • Boğazköprü Kavşağı Trafiğe Kapatıldı


    Boğazköprü Kavşağı Trafiğe Kapatıldı
    Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Boğazköprü girişindeki köprülerin yıkımı nedeniyle bölgenin trafiğe kapatıldığı uyarısında bulunuldu.

    Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk ağında olan Kayseri-Niğde, Kayseri-Kırşehir arası Devlet yolunun başlangıç noktasında bulunan eski Boğazköprü kavşağı mevkiindeki (Boğazköprü Grubu [Boğazköprü (Karasaz) ve Sarımsaklı] köprülerinin yıkımı ve yenilerinin yapımı işi için çalışmalar 11.04.2014 tarihinden itibaren başlayacak ve Boğazköprü Kavşağı ile Organize Sanayi Kavşağı arası yol kesimi çalışmalar süresince taşıt trafiğine kapatılacaktır.
    Bu çalışmalar nedeniyle;
    1-Kayseri-Ankara-Kırşehir ve Kayseri-Niğde arası taşıt trafiği
    Organize Sanayi Kavşağından Kuzey çevre yoluna,
    2-Niğde-Kayseri ve Ankara-Kırşehir-Kayseri dönüş trafiği ise K1 Kavşağından Kuzey Çevre Yoluna (300-17) aktarılacaktır.
    Söz konusu çalışmalar sırasında onaylı trafik projesine göre geçici trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.