|   | 
  • Boydak ailesinden 5 kişi cezaevinde


    Boydak ailesinden 5 kişi cezaevinde
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY kapsamında yürütülen operasyonlar kapsamında Boydak ailesinden bu zamana kadar 5 kişi tutuklandı.

    İlk olarak 6 Martta dönemin Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Hacı Boydak ile kardeşi ve aynı zamanda holdingin CEO’su Memduh Boydak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

    Daha sonra avukatlar aracılığıyla yapılan itirazlar sonrasında Hacı Boydak 17 Mayıs’ta yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edilmişti. Yaklaşık 2,5 ay ceza evinde kalan Hacı Boydak holdingin yönetim kurulu başkanlığından alınarak yerine kardeşi Mustafa Boydak getirilmişti.

    Boydak ailesine yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında holdingin yönetim kurulu üyesi Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak 27 Temmuz’da gözaltına alınmış ve 28 Temmuz’da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

    Aliye Boydak’ın ardından 4 gün sonra da eşi Şükrü Boydak ile birlikte Bekir ve İlyas Boydak ta terör örgütüne üyelik ve yardım suçlarından tutuklanarak ceza evine konuldu.

    Böylelikle FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Boydak ailesinden 5 isim tutuklanmış oldu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.