|   | 
  • Boydak Holding Kadın Çalışanlarını 8 Mart'ta Yalnız Bırakmadı


    Boydak Holding Kadın Çalışanlarını 8 Mart'ta Yalnız Bırakmadı
    Faaliyet gösterdiği her alanda liderlik misyonuyla hareket eden ve iş dünyasına katkısını sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da destekleyen Boydak Holding, iş hayatında cinsiyet eşitliği ve çeşitliliği konusundaki duyarlılığını da sürdürüyor.

     Boydak Holding yöneticileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nü kadın çalışanları ile buluşarak, onları dinlemek için bir fırsata dönüştürdü. Boydak Holding kadın çalışanları, düzenlenen özel bir kahvaltılı sohbette yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 
    Boydak Holding; her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanlarıyla bir araya geldi. Faaliyet gösterdiği her alanda liderlik misyonuyla hareket eden ve işte cinsiyet eşitliği ve çeşitliliği alanındaki hassasiyetini sürdüren Boydak Holding?in yönetim kurulu üyeleri ve kadın çalışanlar özel bir kahvaltı programında buluştu.
    Kadınların toplumdaki yeri ve çalışma hayatına daha fazla katılımı gibi konularda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen kahvaltı programında; Boydak Holding yöneticileri, kadın çalışanların duygu ve düşüncelerini dinleyerek, çalışanlarla görüş alışverişinde bulundu.
    Boydak Holding yönetiminin tam kadro katıldığı yemekte, demokrasi ve iyi bir gelecek için kadınlara ve onların katılımlarına maksimum düzeyde ihtiyaç olduğunu belirten Boydak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Boydak, ?İş gücünde kadın katılımının daha yoğun olduğu organizasyonlar rekabette bir adım önde ilerliyor. Boydak Holding olarak bizim de her geçen yıl holding ve bünyesindeki şirketlerde kadın çalışan sayımız artıyor? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.