|   | 
  • Boydak'tan, Kayserili taraftarlara müjde!


    Boydak'tan, Kayserili taraftarlara müjde!
    Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı.

    Dün akşam katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yapan Boydak, Kayserispor’a sponsorluk noktasında da yeşil ışık yaktı.

     

    Kayserispor’a destek verecek misiniz? Şeklinde gelen soruya, “Tabi ki bu şehrin takımlarına destek vermek isteriz. Zamanında Kayserispor’a sponsor olmadık mı? Erciyesspor’un yönetiminde bulunmadık mı? Ama bunun öncesinde yönetimden bir talep gelmeli, bizlerde bu talebi değerlendirmeliyiz.

     

    Biz bu şehri seviyoruz, biz bu şehrin insanlarını seviyoruz. Onun için elimizden geldiğince şehrimize ve Türkiye’ye katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

     

    Haber: Faruk Karakaş




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.