|   | 
  • Boydak: Vicdanımız ve Gönlümüz Rahat


    Boydak: Vicdanımız ve Gönlümüz Rahat

    Boydak Holding’in eski yönetim kurulu başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, bir süre önce kayyum atanan holdingin şimdide TMSF’ye devredilmesine ilişkin değerlendirmede bulundu.
    Boydak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Boydak Holding’in Tmsf ‘ye devrine karar verilmiş. Kararı henüz göremedik. Elbette hukuki haklarımızı tümüyle kullanacağız. Hayırlısı olsun” dedi.
     
    “Vicdanımız ve gönlümüz rahat”
    Ceza evinde tutuklu bulunan Boydak ailesi üyelerine yönelik yargılama sürecinin başlayacağına dikkati çeken Boydak, “Allah izin verirse Ağır Ceza Mahkemesinde yargı sürecimiz başlayacak. Bu platformlardan, basın ve medya üzerinden kendimizi savunmak olmaz. Vicdanımız ve gönlümüz rahat. Ailemizin tüm bireyleri vatanımızda. Hiçbir yere gitmedik. Önemli olan kazanımların devam ettirilmesi olmalı” ifadelerine yer verdi.



    Etiketler Boydak

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.