|   | 
  • BOYTAŞ ÇALIŞANLARI, ''ÇANAKKALE, BİZ HEP BURADAYIZ'' OYUNUNU SAHNELEDİ


    BOYTAŞ ÇALIŞANLARI, ''ÇANAKKALE, BİZ HEP BURADAYIZ'' OYUNUNU SAHNELEDİ
    (İHA) - Kayseri Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Boytaş Tiyatro Kulübü 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. yıl dönümü nedeniyle ortaklaşa anma programı düzenledi.

     Programda, Boytaş Tiyatro Kulübü'nün sahnelediği ''Çanakkale, Biz Hep Buradayız'' adlı oyunu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, Boydak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz, Boytaş Mobilya Genel Müdürü Şahin Nursaçan ve çok sayıda davetli izledi. Oyunda duygusal anlar yaşandı.
    Bu arada, program kapsamında açılan Çanakkale Zaferi Fotoğrafları sergisi de büyük ilgi gördü.
    Öte yandan, Yusuf Oğuz Altuntaş'ın yazıp yönettiği ve Çanakkale ruhunu anlatarak o günleri yaşatan ''Çanakkale Biz Hep Burdayız'' oyunu, Boytaş çalışanları tarafından 22 Mart 2013 Cuma akşamı saat 20.00'de tekrar sahnelenecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.