|   | 
  • Boytaş Mobilya'dan sağlığa büyük hizmet


    Boytaş Mobilya'dan sağlığa büyük hizmet

    Boytaş Mobilya, sağlık alanında yaptığı hizmetlerle ön plana çıkıyor. Boydak Holding, 13 bin çalışanıyla Kayseri'nin kan ihtiyacının en büyük tedarikçisi. 
    Boydak Holding şirketlerinden Boytaş Mobilya San. Tic AŞ., sosyal sorumluluk çerçevesinde Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi Müdürlüğü kan alma sedyelerinin deforme olan örtülerinin yenilenmesi işini üstlendi. Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi Müdürlüğü kan alma sedyelerinin deforme olan örtüleri Boytaş Mobilya tarafından yenilendi. Yenilenen örtüler, Erciyes Kan Merkezi Müdürlüğü sedyelerine montajları yapılarak teslim edildi.
    Şirket ayrıca çalışanlara yönelik kan verme organizasyonunu da periyodik olarak yapıyor. Kayseri halkı için ihtiyaç duyulan kanın büyük oranı Boydak Holding'in 13 bin çalışanı tarafından karşılanıyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.