|   | 
  • Bu Acıya Yürek Dayanmaz


    Bu Acıya Yürek Dayanmaz
    Kayseri'de cinnet getiren baba ile öldürdüğü eşi ve 4 çocuğunun cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

    Melikgazi ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde oturdukları dairede eşi Özlem ile çocukları Rüya, Mert ve Taha Yiğit'i öldürdükten sonra oğlu Kemal'i aşağı atan ve kendisi de atlayarak intihar eden Nuri Duran'ın cenazeleri, Pınarbaşı ilçesine bağlı Alagazi köyüne getirildi.
    Cenazelerin köye getirilmesiyle beraber yakınları ve köylüler, cenaze evinin önünde toplandı. Nuri Duran'ın annesi Çiçek Duran ile kızı gözyaşları içinde ağıtlar yakarken, yakınları acılı aileyi güçlükle sakinleştirdi.
    Cenazeler, öğle namazının ardından evin önünden alınarak köy mezarlığına getirildi. Burada kılınan cenaze namazına; Pınarbaşı Kaymakamı Kamil Aksoy, Belediye Başkanı Dursun Ataş, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ile ailenin yakınları ve köylüler katıldı.
    Cenaze namazını Pınarbaşı Müftüsü Reşat Üstün kıldırırken, vefat eden ailenin 6 ferdi için ayrı ayrı helallik istendi.
    Kılınan cenaze namazının ardından aile üyeleri, mezarlıkta yan yana kazılan kabirlere sırayla defnedildi.
    Cenazelerin definleri sırasında mezarlık duvarının yanında toplanan kadınlar gözyaşları içinde feryat etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.