|   | 
  • Bu alçaklık Türkiye'nin kanına dokundu!


    Bu alçaklık Türkiye'nin kanına dokundu!
    MKE Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi, 18 Milyon Dolarlık Milli Piyade Tüfeği projesini bir firma sahibine 1 Milyon Lira karşılığında satmak isterken suçüstü yakalandı.

    Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu’na gelen ihbar üzerine soruşturma başlatıldı. Mustafa Tanrıverdi’nin bir silah tüccarına milli projeleri satacağı ihbarı yapıldı. Tanrıverdi’nin asker ve polisin kullandığı Milli Piyade Tüfeği 75 ile MP5 silahları projelerini satmak istediği öğrenildi. Polis, alıcı kılığına girerek operasyon düzenledi.

     

    Tutuklanan Mustafa Tanrıverdi ‘Devlet sırlarından yararlanma, devlet hizmetlerine sadakatsizlik ve casusluk’ suçlarından mahkemeye sevk edildi. Mahkemedeki ifadesinde Tanrıverdi, "Bir silah tüccarı ile bu proje için anlaştık. Bana uygun bir para vereceğini söyledi. Biliyorum bu olayda hatalı davrandım. Yaptığımın farkındayım, çok pişmanım" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. AliRiza Yigit

      Sasiracak hic bi sey yok en azindan ben sasirmadim,her eline ehliyet verdiginiz kisiler ilk önce caliyor cirpiyor,calmayi cirpmayi islamcilikla ayni anda yürüttügü icin gariban milletimin her ferdi anlayamiyor veya "calsin ama calisiyor"derecesine indirgendigini bilen hirsizlar islerine devam ediyor, "benim memurum isini bilir"kültürünün devami budur.

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.