|   | 
  • Bu fabrikadaki yumurtalar çok farklı


    Bu fabrikadaki yumurtalar çok farklı
    Kayseri'de faaliyet gösteren bir fabrikada, yumurtanın akı ile sarısı ayrılarak pastörize yumurta sarısı üretiliyor.

    Kayseri'de, 2014 yılında kurulan bir fabrikada, yumurtadan akı ile sarısı el değmeden ayrılarak, pastörize yumurta sarısı üretiliyor.

     

    Tavuk çiftliğinden alınan yumurtalar son teknoloji makinelerde el değmeden kırılarak alınan yumurta sarısı, yine el değmeden pastorize edilerek, tüketiciye ulaştırılıyor.

     

    Fabrikanın pazarlama müdürü Yahya Yalçın, yaptığı açıklamada üretim hakkında bilgiler vererek, "Üretim tesisimiz, kalite yönetim sistemini hem yurt içi hem de yurt dışı pazarların beklentilerini karşılamak amacıyla kanun, yönetmelik, standartlar ve şirket politikalarına göre üretim yapmaktadır. Ortaklarımız olarak gördüğümüz müşterilerimizin gelişimlerini desteklemek amacıyla, en kaliteli ve en ekonomik girdileri temin ederek rekabet gücümüzü arttırmak ve müşteri beklentilerini eksiksiz karşılayan ürünlerin üretilmesi için uğraşıyoruz. Her kademedeki çalışanlarımıza eğitim vererek kalite yönetim sistemine katılmalarını sağlamak amacıyla hizmetimizin her aşamasında hijyen kurallarına uyarak, insan sağlığına uygun, güvenilir ürünler elde etmek için çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

     

    Yalçın ayrıca, "Müşterilerimizin beklenti ve taleplerini göz önünde bulundurarak düzeltici ve önleyici faaliyetleri etkin kılmak ve kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek ilkesini benimseyerek üretim yapmaktayız." ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.