|   | 
  • Bu iktidara aday bir ittifaktır


    Bu iktidara aday bir ittifaktır
    7 Haziran milletvekili seçimlerine Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisinin (BBP) birlikte gireceğinin açıklanmasının ardından konuşan SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Bu ittifak yüzde bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil, iktidara aday bir ittifaktır" dedi.

     
    7 Haziran milletvekili seçimlerine Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisinin (BBP) birlikte gireceğinin açıklanmasının ardından konuşan SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Bu ittifak yüzde bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil, iktidara aday bir ittifaktır" dedi. 

    Saadet Partisi İl binasında düzenlenen basın açıklamasına Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi üyeleri ve Büyük Birlik Partisi üyeler katıldı. Basın açıklamasında konuşan SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Malumunuz olduğu üzere 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekilliği genel seçimleri münasebetiyle Saadet Partimiz ve Büyük Birlik Partimiz, Saadet Partisi çatısı altında seçime beraber girme kararı almışlardır. Öncelikle bu beraberliğin ve yapılacak olan seçimin ülkemizin ve bütün İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Canabı Hak'tan niyaz ediyoruz. Şunu iyi idrak etmek gerekiyor ki bu yapılan birliktelik sadece iki partinin meclise taşınması için yapılmış bir ittifak değildir. Bu ittifak ülkemizin içinde bulunduğu adaletsizlik, hukuksuzluk ve yolsuzluk batağından çıkış kapısı olmaya aday milli bir ittifaktır" diye konuştu.

    Arıkan ayrıca, "Hem Saadet Partimiz hem de Büyük Birlik Partimiz bu zamana kadar izlemiş oldukları siyasi çizgide şunu açıkça gösterdiler ki, milli ve manevi değerleri öne alan, hakkın ve hukukun üstünlüğüne inanan, milletin bir delikli kuruşuna dahi haksız yere göz dikmeyen, uydu değil lider ülke Türkiye diyerek şahsiyetli bir dış politika hedefleyen, yani kısaca bu milletin aslını temsil eden iki siyasi partidir. İşte böyle ulvi hedefler etrafında fikir yakınlığı olan iki partimizin güçlerini ve imkanlarını da milletimizin selameti için birleştirmelerinden daha doğal hiçbir şey yoktur.

    Bu ittifak yüzde bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil, iktidara aday bir ittifaktır. Çünkü bugün öyle tarihi bir gün yaşanıyor ki milletimizin öz evladı gibi gördüğü, bağrına bastığı takdir ve teveccüh ile takip ettiği iki siyasi partimiz işte burada, bir arada" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.