|   | 
  • Bu meslek sahipleri 2025 yılında kapışılacak


    Bu meslek sahipleri 2025 yılında kapışılacak
    2025 yılına geldiğimizde, işte bu meslekler hakkında eğitimi ve tecrübesi olan herkes, işverenler tarafından kapışılacak!

    Gelişen ve dönüşen ekonomi, iş yapma süreçlerini de değiştiriyor. Teknoloji kullanımının artması, tüketici alışkanlıklarının daha bir rafine hale gelmesiyle 2025 yılında birçok meslekte yetişmiş insana büyük ihtiyaç duyulacak.

     

    İşte o meslekler...

     
    Araştırma
    Araştırmanın gücüne güvenin. Her ne kadar ülkemizde “araştırma” yetisinin hemen herkeste olabileceği düşünülse de aslında çok ciddi ve büyük bir yetenek gerektiren bir iş. Hemen her konuda, araştırma yeteneği olan herkesi büyük bir kariyer ve gelecek bekliyor.
     
    Yeni Medya
    Yeni medyadan kastettiğimiz sadece sosyal medya değil. Yeni medyayı daha iyi anlayan ve onu şirketlerin lehinde kullanabilecek herkes, gelecekte de büyük önem taşıyacak. Bahsettiğimiz bir sosyal medya uzmanlığından çok ötesi, belki de şu mecrada asla yer almamalıyız fikrini verebilecek inovatif zihinler.
     
    Denetmenlik
    Evet dünyada artık güvenilir firmalar tarafından denetlenen firmaların ünleri, devletlerin verdiği rapordan daha önemli bir hale geldi. Artık daha fazla firma denetçilerin kendilerini aklamasını bekliyor. Denetmenlik, yeni dünyanın en önemli mesleklerinden biri olacak!
     
    Teknoloji
    Hiçbir şüphe yok ki, teknoloji gelişmeye devam edecek ve buna ucundan kıyısından uyan herkese yönelik bir meslek de olacak. Yazılım geliştirme uzmanlığı da bunlardan biri. Bu kulağınıza çok kolay gelmesin çünkü yazılım teknolojileri her geçen gün kendini yeniliyor ve insanların da buna ayak uydurması şart.
     
    Psikoloji
    Geçmiş zamanlara oranla artık insanlar yaşama tutunmaya daha fazla önem vermeye başladı. Birileri ile ilgilenmek ve onları hayata geri kazandırmaya çalıştırmak artık sadece psikologların işi değil. Motivasyon işleri şu an olduğundan daha fazla önem kazanacak. Eğer birilerini yeteri kadar motive edebildiğinizi düşünüyorsanız, bunu derhal profesyonel şablona oturtun!
     
    Ofis Ergonomisi Uzmanları
    Ofiste çalışırken, şu sandalye şöyle olsa veya toplantı odasını şu güneş alan yere kaydırsak daha güzel olur mu dediğiniz oldu mu? İşte o artık bir meslek. Artık birçok firma, ofisteki verimliliği en üst düzeye çıkarmak için ofis ergonomisi uzmanlarını işe alıyor.
     
    Medikal Teknisyenlik
    Evet insanların yaşamlarını uzatması veya olası hastalıkları önlemesine yardımcı olmaları için en yetkin meslek doktorluk olsa da, onlar dahi teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorlar. Bu nimetleri en iyi kavrayanlar ise medikal teknisyenler oluyor. Düşünün deriz, yaklaşık %35 oranında artı talep gelecek!
     
    Kaynak: Deniz Adakokusu / Mynet




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.