|   | 
  • Bu takım herkesi yenecek güçte


    Bu takım herkesi yenecek güçte
    Kayserisporlu futbolcu Asamoah Gyan, “Evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçını taraftarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz” dedi ve ekledi: Bu takım herkesi yenecek güçte

    Sezonun 10’uncu haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan müsabakanın uzatma dakikalarında Kayserispor’un beraberlik golünü atan Asamoah Gyan, “Fenerbahçe ile önemli bir maça çıkacağız” diye konuştu. Gyan, “Sezonun ilk yarısında iyi bir sonuç almıştık. Pazartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız maçta da iyi bir sonuç almak istiyoruz. Taraftarımıza her zamanki yaptıkları şeyleri hatırlatmak istiyorum. Onlar ellerinden gelen desteği verirlerse bu bize de yansır ve takımı ateşler” şeklinde konuştu. 
     
    ‘Kim atarsa atsın’
     
    Sezonun ilk yarısında oynanan Fenerbahçe maçında attığı golün hatırlatılması üzerine ise Gyan, “Önemli olan galip gelmemiz. Kimin gol attığı önemli değil. Takımımızın yenmesi önemli. Ama tabii ki hocam şans verirse oynamak ve gol atmak isterim. Burada da olumlu sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
     
    FANATİK SPORDA ADADOLU




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.