|   | 
  • Bu yöntem ile ameliyata gerek kalmıyor


    Bu yöntem ile ameliyata gerek kalmıyor
    Kayseri Şehir Hastanesi’nde uygulanan periferik arterlerde anevriz tedavisi ile açık ameliyata gerek kalmadan hastalar şifaya ulaşıyor.

    Kayseri Şehir Hastanesi’nde uygulanan periferik arterlerde anevriz tedavisi, hastaların iyileşmesinde etki gösteriyor. Karın ağrısı nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesine başvuran hasta, yapılan tetkikler sonrası splenik arterinde halk arasında baloncuk olarak bilinen anevrizmatik genişleme olduğu saptandı. İleri tetkik ve tedavi için girişimsel radyoloji ünitesine yönlendirilen hastaya, periferik arterlerde anevriz tedavisi uygulandı. 
    Kayseri Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Doktor Mustafa Özdemir’in yaptığı tedavide, hastanın kasığından girilerek genişlemiş damar bölgesi içine ulaşıldı ve anevrizma kapatıldıç 1.5 saat süren işlem sonrasında hasta, 1 gün gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi ve normal hayatına döndü. 
    Yapılan açıklamada, bu hastanın açık ameliyat ile tedavi olması durumunda ameliyat süresi ve sonrası hastanede yatış süresi daha uzun olacağı ve normal hayatına dönme süresinin 15-25 gün sürebileceği bildirildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.