|   | 
  • Bülent Bölükbaşı: “Oyuncularımız iyi mücadele etti”


    Bülent Bölükbaşı: “Oyuncularımız iyi mücadele etti”
    İstikbal Mobilya Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, Bayrampaşa maçının ardından, "Oyuncularımız iyi mücadele etti" dedi.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'un Bayrampaşa'yı 2-0 mağlup edip tur atladığı maçın ardından Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bölümbaşı, önceliklerinin lig olduğunu vurgulayarak, “İlk devreyi en az hasarla kapatmayı düşünüyoruz. Bugün arkadaşlarımızın hepsi gerçekten iyi mücadele ettiler. İnsan üstü bir mücadele gösterdiler 120 dakika. İçeride zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama ona rağmen devam etmeyi kendileri istediler. Benim açımdan çok iyi oldu. Oyuncularımızın isteğini arzusunu görmek, bize vermek istedikleri bir mesajdı. İnşallah ilerleyen zamanda durumumuz rahatlayınca daha iyi olacağız” dedi.
    Bölükbaşı, ligde oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise, “Futbolcuların morali keyfi yerinde. Bizim için ligde her maç zor, Fenerbahçe özelinde değil. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız, çıkmak zorundayız. O ateş çemberinden çıkmak için” açıklaması yaptı.

    Ercümend Hülakü Coşkundere: “İyi oynadık, kaybettik”

     Bayrampaşa Teknik Direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere, Kayserispor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası, "İyi oynadık, kaybettik" dedi.
    Bayrampaşa, deplasmanda Kayserispor'a mağlup olarak kupaya veda etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Teknik Direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. En azından oynamaya çalıştık. Saha güzel, koşullar güzel top oynamaya çalıştık. İyi işler yaptık ama skor anlamında başarısız olduk. Oyun anlamında keyif veren bir oyundu. Elendik. Ligde şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Bu oynadığımız oyunu ligde oynadığımız sürece başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte Kayserispor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.